Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.03.2013 18:55:11 - rene

Nemyslím si, že by rozdílné názory měly rozdělovat ČSSD či naše příznivce

Jiří Dienstbier je v poslední době velmi viditelný, což by tak nevadilo, ale jeho názory jsou mnohdy kontroverzní a rozdělují tak podle mě nejen vaše příznivce, nýbrž i stranu. Jak se díváte na jeho chování z poslední doby vy? Přeci jen je to místopředseda strany.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.03.2013 10:53:19 - Ing. Antonín Seďa
Hezký den,
souhlasím s tím, že místopředseda ČSSD J.Dienstbier je v poslední době velmi aktivní a také dostává hodně prostoru ve sdělovacích prostředcích. Jako představitel mladší generace má někdy odlišné názory, než většina členů naší strany. Nicméně si stále drží velkou popularitu u veřejnosti a zejména u mladších spoluobčanů. Přesto, že sám některé jeho názory či postupy nesdílím, respektuji skutečnost, že sociální demkracie není pouze politická strana, ale i hnutí rozličných názorů a idejí. Nemyslím si, že by rozdílné názory měly rozdělovat sociální demokracii či naše příznivce. Naše politická strana je stranou demokratickou a umožňuje různost názorů. Nicméně v zásadních programových věcech se naši členové shodují. A tím jsou zejména celospolečenská témata, týkající se zdravotnictví, sociálních věcí, důchodové reformy, církevních restitucí, zahraniční politiky, vzdělání i podpory ekonomiky.
S pozdravem
ing.Antonín Seďa