Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.03.2013 18:05:15 - Renata

Ano, mnoho takových prospěšných staveb v Praze zmizelo...

Ono to platí asi ve všech částech Prahy, kdybych tu měla možnost přiložit fotodokumentaci, tak by to bylo asi lepší. Býval to hodinový hotel U Olmrů, po roce 1948 z toho byla malá, ale prospěšná poliklinika pro staré Podolí (od chirurgie, RTG, ORL, interní lékaři, neurologie po zubní lékaře, všechno pod jednou střechou). Dnes už opravdu zestárli i obyvatelé. Z polikliniky lékaře rozstrkali každého jinam a budova chátrá tak, že ji jinak, než Ostuda Podolí nikdo neřekne. Už jsem několikrát psala na radnici Prahy 4, vím, že je to parcela 252 a vlastní jí jakási zprostředkovatelská společnost. Bývalý starosta mi odepsal, že se jedná o její vykoupení, nový starosta mi ani neodpověděl. Okna jsou jen díry ve zdi, Díry jsou už i ve střeše, prý je tam zřícené schodiště, dům střídavě obývají lidé bez domova, střídavě party mladých nepracujících. Když lidé začali přecházet na druhou stranu ulice, postavili tam lešení jen proto, aby nespadlo někomu na hlavu něco ze střechy nebo zdivo z rozpadajících se zdí a na to už koukáme víc jak 10 let

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

12.04.2013 15:18:03 - Mgr. Marta Semelová

Namísto toho tady máme obrovské zástavby pro kanceláře, peněžní ústavy, zahraniční a soukromé vlastníky, herny, kasina a nevěstince. Naši zastupitelé se tomu snaží bránit, ale pochopitelně máme tolik hlasů, kolik nám jich nadělili voliči ve volbách. V každém případě budu o konkrétní záležitosti, kterou zmiňujete, informovat naše zastupitele na Praze 4.