ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,09. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.03.2013 9:20:10 - hanušová

Agenda 2014 není ucelený volební program ODS

Zajímala by vaše reakce na uvedené body z vašeho volebního programu, kterým se vysmívá nějaký pan Mráz zde (na konci článku): http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/To-je-komedie-Zly-a-trochu-netradicni-vysmech-ODSce-267108 Jemu to přijde směšné, ale mě jako vašemu voliči smutné. Děkuji a přeji příjemné velikonoce

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.04.2013 7:54:49 - MVDr. Pavel Bohatec
K reakci a vysmívání pana Mráze k Agendě 2014 lze napsat jediné. Pokud má "zaručený recept", jak by měly vypadat další kroky exekutivy a legislativy, aby se naše země v době nepříznivých ekonomických podmínek dostala opět k hospodářskému růstu, ať se politicky angažuje a snaží se své názory demokraticky prosadit. Agenda 2014 není ucelený volební program ODS, například v ní chybí problematika zdravotnictví. Představuje nosné body a dozná dalších doplnění. ODS mimo jiné ustanovila 16 odborných skupin pro nejdůležitější oblasti společenského života a jedním z hlavních úkolů práce skupiny je generování věcných stanovisek k činnosti vládních resortů a příprava aktualizovaných koncepcí ODS, které budou sloužit jako podklad pro zpracování volebního programu pro volby do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR. Panu Mrázovi bych na závěr doporučil, aby se podíval na hospodaření ostatních států v rámci EU, třeba by zjistil, že si na tom nestojíme tak špatně.
S pozdravem.

MVDr. Pavel Bohatec
poslanec PSP ČR