Ing. Zdeněk Škromach

Hezký večer.
  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2013 11:16:42 - veronika.cihelková

Ano, jsem o tom přesvědčen

Jste přesvědčen, že sociální demokracie by měla dát lidem jistotu, že budou mít práci, jistotu, že za ni dostanou zaplaceno, jistotu toho, že uživí rodinu, že budou mít kde a za co bydlet, a že se zbaví strachu, že jim na dveře každou chvíli může zabušit exekutor. Jak toho ale chcete docílit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2013 14:04:45 - Ing. Zdeněk Škromach
Proto v rámci programové diskuze ČSSD formulujeme plán, jak po volbách 2014 pokud nám voliči dají dostatečný mandát na uchopení vlády, budeme usilovat o podporu investic v ČR a restrukturalizaci sociální politiky na podporu aktivní politiky zaměstnanosti, aby vznikala nová pracovní místa. Navrátíme se opět k průběžnému zvyšování minimální mzdy. V městech a obcích budeme usilovat o nápravu nakládání s bytovými fondy samospráv a prosazujeme zákon o sociálním bydlení. A především vláda ČSSD předloží legislativní změny,aby se skoncovalo s lichvou, jinak se již některým exekutorským společnostem ani říci bohužel nedá. Plánů je hodně, ale nejsou nereálné, stačí politická vůle, která bohužel této vládě chybí. Hezký den, Zdeněk Škromach