Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.05.2013 11:03:10 - dodo13

Nebyl jsem osobně přítomen

Cituji z článku pana Bárty, kterému nemohu uvěřit a rád bych vás tak požádala o vysvětlení, respektive potvrzení či vyvrácení jeho slov: ,, ČSSD přišla na jednání s prostou logikou. Stanovíme ultimátní podmínky, které pravicová vláda nebude moci přijmout. Nejabsurdnější byl požadavek na ZÁKAZ SNIŽOVÁNÍ DANÍ. Ano, čtete správně, ústava měla snižování daní na příště jednoduše zakázat“ Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.05.2013 10:11:02 - Ing. Antonín Seďa
Nebyl jsem osobně přítomen ani jednání, ani přípravě na jednání. Takže těžko potvrzovat či vyvracet slova kolegy V.Bárty. Nicméně jak znám pana předsedu VV, řadu věcí populisticky zkresluje. Co se týká finanční ústavy, já ji osobně nepodporuji a to z mnoha důvodů. Základním problémem je "podřezání" příjmů státu a veřejných institucí, které provádí současná vláda. To pak bude velmi těžké jakkoliv se vypořádat s dluhy státu. Z tohoto důvodu zřejmě byl vznesen požadavek na stop stav pro jednostranné snižování daní. ČSSD je pro spravedlivou daňovou reformu, kde snížení daní na jedné straně bude kompenzováno zvýšením daní u firem (o jeden procentní bod) a zavedením progresivní daně u fyzických osob.Pan Bárta se velmi rád naváží do sociální demokracie. Však také před volbami v roce 2010 vytuneloval politický program ČSSD, který však na rozdíl od sociální demokracie nerealizoval.

S pozdravem

Ing.Antonín Seďa