ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,06. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2011 14:20:45 - MichalDiviš

Současná politická krize nemá obdoby

Jste spokojen s dosavadní rétorikou Vašich šéfů vzhledem k situaci, která nyní panuje ve vládní koalici?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.04.2011 17:58:19 - Jan Schneider
Dobrý den,
k uvedené otázce musím konstatovat, že naprosto souhlasím s tvrzením  vedení ČSSD, že současná politická krize nemá, co do závažnosti  jednotlivých událostí, v historii naší republiky obdoby. Na nebezpečí, které pro demokracii v této zemi znamená Vít Bárta a jeho kolegové z bezpečnostní agentury ABL, jsme upozorňovali již během předvolební kampaně. Zvítězila bohužel nesmyslná hesla typu "Řecko" a opravdové nebezpečí bylo lehkomyslně přehlédnuto. Je však třeba také zmínit, že to, jakým způsobem řeší tuto krajně vážnou situaci pan premiér Nečas,
jednoznačně ukazuje na obrovskou chybu, kterou bylo jeho pověření k sestavení vlády po volbách. Jediné řešení této hrozivé vládní a ústavní krize vidím v mimořádných volbách do Poslanecké sněmovny, jejichž konání by se mělo napříč všemi parlamentními demokratickými stranami začít neprodleně řešit.
S pozdravem Jan Schneider, starosta města Tišnova