doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.06.2013 9:30:58 - Vítězsalv M.

rezignace Nečase

Nečas podal demisi vláda chce ale přesto sehnat v PS 101 podporu a sestavit novou vládu. Myslíte si, že se ji to podaří, a že by takovou vládu podpořil prezident? není to jen z bláta do louže? Pokud se nemýlím, tak předsedou by měl být opět člen ODS

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.09.2013 10:29:42 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
Čas ukázal, že po pádu prokorupční vlády byl požadavek opozice na  uskutečnění předčasných voleb a na ukončení nadvlády zcela nedůvěryhodné a ekonomicky neúspěšné koalice ODS a TOP 09  ve sněmovně dalším logickým krokem. Pokusy ODS a TOP 09 vydávat letitou místopředsedkyni ODS za "nového člověka" a fakticky pokračovat ve staré sestavě navzdory občanům jen prokazovaly nedostatek sebereflexe a neschopnost a omezenost jejich politických špiček. Je příznačné, že ani před nadcházejícími volbami nenašly  a nenacházejí ODS a TOP 09 odvahu přihlásit se k odpovědnosti za své podivné vládnutí a slibují opět možné i nemožné.