Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2013 17:10:04 - Renata

Vážený pane prezidente

Odpovíte prosím? Nyní, pár dní, co u nás opět řádila povodeň, nastal čas pro účtování. Naše skromná vláda a zvláště pan ministr financí Kalousek by nám nyní měli vysvětlit, kde jsou peníze z povodňového konta. Na toto konto byly strhávány z platu všem výdělečně činným peníze na pokrytí škod, způsobenými povodní. Nikde nebylo zveřejněno, že byla tato daň zrušena. Takže by na tomto kontě měla být slušná řádka miliard, kde jsou????.Nyní by se měly z tohoto konta začít vyplácet všem postiženým náhrady. Nebo pan Kalousek použil tyto peníze na zaplácnutí děr ve státním rozpočtu, tak jako použili peníze na vyplácení důchodů?? Každý z těch postižených by se měl ptát, kde ty peníze jsou a pokud se zjistí, že nikde nejsou,což je při tom dobrém hospodaření naší vlády více než pravděpodobné, popohnat všechny zodpovědné před soud.
Bouda M. a další známí, které postihla povodeň

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2013 17:39:03 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, bohužel už se nemůžete obrátit na bývalého ministra financí pana Kalouska, ale budu velice rád, pokud se se svým dotazem obrátíte na stávajícího ministra financí a o jeho odpovědi mě budete informovat.