Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.06.2013 18:45:03 - Marfánek

Vážený pane prezidente,

chci Vám poděkovat za Vaši krátkou a úspěšnou dosavadní práci, do které přiji nadále hodně zdraví, pevné nervy a mnoho dobrých přátel vedle sebe.
Chci se zeptat, jestli do budoucna počítáte s tím, že by se konečně začali deregulovat banky, aby si nemohly dělat s penězi občanů co chtěly (zvláště si navyšovat své platy a dávat odměny, s následující kupování si moci) a dále, jestli počítáte do budoucna i s nápravou mocenské diktatury Farmaceuticko-chemických a potravinářských korporací. Nelze, aby jsme měli strach jíst modifikovanou zeleninu a ovoce s masem, které je prošpikované modifikovanou kukuřicí, antibiotikami a růstovým hormonem. Zelenina již ztratila již 75% živin.
Je spoustu genetických vzácných onemocnění, které vznikají mutací genu a pacienti trpí, obvzlášť špatným životním prostředím, díky elitářům. Je možné, aby jste dokázal naši republiku ochránit před těmito zločinci?
Moc Vám fandím a držím pěsti.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2013 15:47:35 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, já sám jím modifikovanou zeleninu nebo ovoce a vůbec mi to nevadí. Naprosto ale chápu, že mnoho lidem tato situace vadí. Jsem si jistý, že první kroky učiní již ministr zemědělství Toman a posléze ministr jmenovaný po parlamentních volbách. Pokud jde o deregulaci bank, myslím si, že už jsme zde měli desítky drobných bank včetně kampeliček, které zkrachovali a daleko více věřím silným bankám s dobrou pověstí.