Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.06.2013 9:40:31 - Honza76

Rom který je hrdy na svojeho Prezidenta

Dobry den pane Prezidente sem moc rad že ste se stal prezidentem ja osobně i moje cela rodina sme vás s úctou volili moc si vás važime ste pro nás člověk na pravém mistě chci jen řici hodne romu vás volilo ste jim hodně sympaticky prosím jako hlava statu budete přihlížet na dnešní stav naše romske menšiny kdy naše majorita skoro vše svadi na nás jak se můžete dívat na ty xenofobní nálady divám se a sem smutny od fcb až zde same xenofobní názory na nás Romy proc?? nemyslíte ze větší dil viny ma na tom pravě majoritní většina coš my jako menšina sme schopni ovlivnit děni v naši zemi určitě ne podle vás je normální že ml. rom po vyučeni v plne sile ma skončit na pracáku a to jen proto ze je Rom něco je spatné a pokavat stým vy tam nahoře nezačnete něco dělat skonči to pro nás moc spatně pr. děkuji.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2013 13:48:29 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, již několikrát jsem sdělil, že mi je jedno, kdo je jaké pleti, či národnosti. Zajímá mě jen to, zda-li přispívá ku prospěchu naší republiky, či ne. Několikrát jsem již varoval například před neonacistickými organizacemi a seskupeními. Dokonce jsem se o této otázce zmínil v mém inauguračním projevu. Já osobně si vážím každého člověka, který žije spořádaný život a neparazituje na státě. Takové lidi uznávám a udělám pro ně vše, co bude v mých silách.