Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.06.2013 15:22:21 - Maxe

mluvčí vs. kancléř

Dobrý den,
proč nevystupuje v mediích mluvčí paní Burianová? Proč vystupuje denodenně p. Mynář, hovoří, komentuje, mluví a popisuje kroky Vás - prezidenta? Myslíte si, že kancléř - čili vedoucí kanceláře by měl být zdrženlivý v politickém komentování?
Volila jsem Vás, ale očividně "skryté" prezentace strany SPOZ přes pana Mynáře se mi vůbec nelíbí a vadí mi. Pan Weigel řídil kancelář protokol a pro veřejnost byl neutrální. To s panem Mynářem nejde?.
Děkuji předem za odpověď.
Vězte, že jsme volili VÁS, ne SPOZ.
Eva Marečková

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.08.2013 13:25:15 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, osobně se domnívám, že každý má nárok na vyjádření svého názoru, stejně tak i vedoucí mé kanceláře. Jsme spolu v dennodenním kontaktu, a proto o mnoha věcech spolu diskutujeme. Nedomnívám se, že by z úst pana Mynáře vycházela jakákoliv propagace SPOZ. Co se týče mé mluvčí paní Hany Burianové, vyjadřuje se do médií dennodenně a je s nimi v pravidelném kontaktu. Děkuji Vám za podporu, které si velice vážím.