Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2011 10:41:46 - liliana

Malá konkurence uvnitř samotných politických stran

Pane poslanče, na parlamentkách jste měl hezký článek. Chci se zeptat: nové volby , ale staří politici. Myslíte, že se najde v naší politice ještě dost důvěryhodných lidí? Lili

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2011 12:34:05 - Ing. Antonín Seďa
Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4 Velice děkuji za váš dotaz, paní či slečno Lili. Já jsem stále optimistou, a to přesto, že jsem v politice od roku 1989. Jsem přesvědčen, že v politických stranách převažují slušní lidé. Problémem české politiky je malá konkurence uvnitř samotných politických stran. Mladí politici jsou hodně netrpělivý a bez životních zkušeností si myslí, že je politika dobře uživí. Tak jako se člověk připravuje na své životní povolání, tak také politik by měl mít nejen zkušenosti, ale i znalosti. A to, co je podstatné, je opravdu důvěryhodnost. Máte pravdu, že je docela těžké po všech těch aférách najít nezkompromitované a důvěryhodné politiky, ale jsem přesvědčen, že i takoví existují. Prozatím nepředpokládám, že se budou konat předčasné volby. Ale pokud by se konaly, nedělal bych jako volič rozdíl mezi starými politiky a těmi novými. Spíše bych volil na základě svých znalostí a informací lidi čestné a důvěryhodné.