Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2013 19:56:49 - učeň

Stracený prognostik

Pane presidente,
já pravicový volič jsem Vás volil v roce 1998, vážím si Vás, že jste dal do pořádku bankovní sektor jako premiér ČR. V presidentských volbách jste už můj hlas neměl. Dnes mě vadí Vaše arogance moci. Prosím, buďte tím člověkem, kterým jste byl před 15 lety a budou si Vás vážit i pravicoví voliči, kteří Vás v presidentské volbě nevolili. Všichni jsme na svět přišli s holou řití a tak i ze světa odejdeme. Nepotřebuji politika aby mě vykládal bombo ty, ráno když vstanu vím co ve firmě mám dělat. Potřebuji, aby vše fungovalo jak má a já jsem mohl dělat. Jako prognostik si určitě má slova vysvětlíte tak jak je já obyčejný občan cítí.

S pozdravem
Sehnálek

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.08.2013 12:32:03 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, uvědomte si, prosím, že i před 15 lety mě někteří novináři obviňovali z arogance moci, takže není to nic nového pod sluncem. Sebekriticky přiznávám, že jsem arogantní, ale pouze a výlučně vůči novinářům. Pokud nejste novinář, nemějte obavy.