Ing. Jan Bureš, DBA

  • ODS
  • Karlovarský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.08.2013 15:01:09 - Alesz79

Přímá demokracie

Vážený pane poslanče,
je mi líto Vašeho rozhořčení nad "zradou" Vašich kolegů a možná bývalých kamarádů. Je to určitě frustrující. Ale jaká je to demokracie, když názor jednotlivce je potlačován názorem většiny? Není na čase změnit systém, abychom si své zástupce volili přímo? Každý by hlasoval sám za sebe, zodpovídal by se svým voličům a ne Vašim šéfům a jejich šéfům z podsvětí. A navíc, volič by věděl, kdo ho ve sněmovně zastupuje. Já to třeba nevím. Možná je to jen mojí hloupostí. V takovém případě bych Vás rád požádal, zda byste mi k tomu poskytl klíč.
Z Vašeho popisu průběhů jednání Vašeho poslaneckého klubu mi vyplývá, že oba poslanci, kteří se rozhodli hájit jiný postoj než zbytek klubu že měli strach klubu svůj záměr předem sdělit. Otázkou je proč? Vaše verze je, že je ovládl jiný kmotr než Vás ostatní, ale nemůže to taky být tím, že se báli vydírání ze strany Vašich kmotrů?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.