Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2013 10:35:36 - Betinka

Věřím vám pane prezidente

a vřele si přeji,aby už konečně zvítězila slušnost nad hulvátstvím a zlodějinou a všichni byli po zásluze odměněni.Velmi bych si přála zrušit i to,že si končící primátor Bém a já nevím kdo ještě mohl ze společného majetku všech odnést do soukromého vlastnictví tak nádherný obraz,který byl ozdobou hradní chodby.Bůh ví,co si odnesl V.K. Pevně věřím,že se na to zkorumpované hejno ptáků s bůh ví jak nabitými tituly, pořádně posvítíte,včetně hloupého Sobotky,který zbytečně čeří hladinu a sám má máslo na hlavě. Němcová má víc sebevědomí,než vědomostí a troufá si ješitně na tak vysoký post.To už tady bylo.Také nechápu,jak někdo dostane trest za počmárání plakátu a Kraďousek a jemu podobní, veřejně haní Vás,jako hlavu státu a nic!!!V debatě zaujatého Moravce Vás 2x tituloval úmyslně gosudar a otřel se o vaše povahové vlastnosti.Zrovna jemu ,který se vysmívá vulgárně všem,bych to přála pěkně peprné.ČT 1,by měla být nestranná,ale je to evidentně naopak..My vám doma fan

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2013 8:10:48 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, velice Vám děkuji. Snažím se nebrat si výpady vůči mně osobně. A pokud mám možnost, těm dotyčným řeknu svůj názor osobně, nikoliv skrze média, na rozdíl od nich.