Ing. Miloš Zeman

První přímo zvolený prezident ČR
  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2013 11:24:51 - dubínek

jak lehce utikaji penize z cz???

zdravim.jako maly soukromy dopravce se ptam kdy už konečne začnou celnici a policisti kontrolovat třetizemni povoleni u zahraničnich přepravcu kteří berou praci nam českym dopravcum jen proti ze to nikdo nekontroluje.Utikaji penize nejen za uložene pokuty ale hlavně za přepravne ktere se pak posila těm kdo nam bere praci.složky ktere toto kontroluji v jinych zemich se v česku vymlouvaji že jim to nikdo nepřikazal.Takove tam mame dodnes politiky.Nevadi jim ze nam jini berou praci ale nevadi jim ani utikajici timto zpusobem penize.Mužete už konečně něco udelat pro sve spoluobčany????

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.08.2013 8:27:45 - Ing. Miloš Zeman
Dobrý den, tento podnět předám ministru dopravy, přiznávám se, že tento dotaz je pod mou rozlišovací schopnost. Ale jednoznačně zastávám názor, ze čeští občané mají právo vykonávat svou práci a nemůže jim nikdo v tomto právu jakýmkoliv způsobem bránit, nebo je omezovat.