Mikuláš Ferjenčík

Právě jsem se vrátil z Parlamentu.
  • Piráti
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,57. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2013 12:31:56 - Renata

Vážený pane,

dle vyjádření premiéra: Legislativní proces bude v České republice pokračovat, i pokud se příští týden rozpustí sněmovna. Pokud tak bude potřeba, zákony bude na návrh vlády projednávat Senát.
Potom tedy nic nebrání ( jedině zvyklosti předešlé vlády) se rozpustit Poslanecké sněmovně (které nedůvěřuje více než 86% občanů, jejich neochota zmizet z politické scény lidi pobuřuje a otravuje stejně tak, jako zmíněné odstupné - jestliže se zaměstnanec dohodne se zaměstnavatelem o ukončení pracovního poměru, ztrácí nárok na odstupné, jestliže se Poslanecká sněmovna kolektivně dohodne o ukončení své práce, bylo by na místě tuto dohodu respektovat a žádné odstupné jim nedávat, měli by si najít jiné zaměstnání, vyplacení odstupného po dohodě je nejen nemorální, ale i nezákonné.
Zákon o zaměstnanosti a ukončení zaměstnaneckého vztahu snad platí bez ohledu na zvyklosti, pro všechny stejnou mírou nebo se zase pletu??
Renata Hašková
členka Rady seniorů ČR
OZP Praha

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.