Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.08.2013 21:15:37 - Renata

Vážená paní

dnes jsem dostala smutnou zprávu:
NRZP ČR se vinou nižší dotace a snížením podpory od sponzorů dostala do velmi složité finanční situace. Obrací se proto na nás s velkou prosbou, abychom pomohli.V příloze nám byl poslán leták o veřejné sbírce, kterou pořádá NRZP ČR na podporu poradenství pro osoby se zdravotním postižením, projektu distribuce Euro klíče a na podporu legislativní činnosti Národní rady osob se zdravotním postižením ČR. V letošním roce se v nejvyšší míře ukázal negativní dopad úsporných opatření Vlády ČR. Výrazně byla snížena podpora státu neziskovým organizacím a hospodářská krize způsobila, že sponzoři nejsou ochotni v dostatečné míře sponzorovat neziskové organizace. Obrací se proto na nás s žádostí o pomoc.V přiloženém letáčku máme uveřejněné číslo sbírkového účtu, které je 248896031/0300.OZP a senioři máme z důchodů napravovat špatné hospodaření vlády?Vždyť to je ostuda,obrat ty, kteří se už bránit nemohou.Prosím, seznamte sněmovnu s tímto stavem.
R.Hašková
OZP

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.08.2013 10:11:03 - Mgr. Marta Semelová

Vzhledem k rozpuštění sněmovny s tím nyní vystoupit nemohu, ale ujišťuji Vás, že v případě mého znovuzvolení v předčasných volbách budu mít Váš podnět na paměti.  Ano, to, kam až to došlo, je ostuda a nehoráznost. Aby platili za vládní rozkrádání a ožebračování lidí občané, kteří tento stav nezpůsobili a kteří se mají co ohánět, aby vůbec přežili, aby se lidé skládali ve sbírkách na to, co má být zajištěno ze strany státu, to je naprostá lumpárna. Hlavně že na pohádkové odměny pro Nagyovou Nečas měl. Ostatní ho nezajímali.