PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA

  • KSČM
  • Plzeňský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

02.09.2013 0:08:47 - Občan 1

Soudruhu zase tvrdíte nepravdu!

KSČ a KSČM je jedna a tatáž partaj! Ideologie je stejná! A k čemu vedla to už víme! Nejen já považuji KSČM za stejnou jako KSČ ! O písmenko víc či méně ,základ pořád stejný !! Tak nám tady netvrďte že žádné oběti nemáte na svědomí!!! Komunizmus má na svědomí ještě více obětí než vámi deklarovaný kapitalismuz !!! A co do počtu obětí si nic nezadá s řáděním fašistu během druhé světové války!! Propagování fašizmu je trestné a to samé má platit i propagování komunizmu!!! Obojí totiž vede k potlačování lidských práv a svobod.!! A vše dostatečně potvrzují vaši mladí komunisté a jejich radikální názory. . Podobné těm v roce 1948.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

02.09.2013 0:57:06 - PhDr. Ing. Mgr. et Mgr. Jiří Valenta, DBA
 Těžká diskuze s někým, kdo nezná stanovy KSČM schválené ministerstvem vnitra . Všechny KS ve světě prošly odlišným vývojem v různých podmínkách, nejsou a nebyly nikdy totožné.Komunismus nikde nebyl, jen se k němu ruznymi způsoby směřovalo. Ve svém příspěvku tak michate jablka s hruškami tak, jak se Vám hodí fo krámu. Mladí komunisté jsou samostatným hnutím mimo politickou stranu KSČM a mnohé jejich radikální názory naše strana nesdílí.