Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.11.2013 21:27:10 - Horník

Poctivá politika.

Nejsem Vaším voličem i když ČSSD, jako levicové straně, přeji. Neznám Vás osobně, znám však 2 kandidáty pro volby do PS za Vámi. Je to Pepa Smýkal a Urban. Pepa patří dle mne k těm se kterými lze mluvit, avšak jen tak. To Urban to je jiná firma. Je to introvert, který pro občany Holešov neudělal nic. Dokonce se i s místastarostou Chmelařem, Vaším spolustraníkem, postavili proti Smýkalovi. Oni se spojili s ODS, podpořili do funkce starosty Holešova nepovedeného člena ODS Svobodu, který podpořil cirkevní restituce, a další skandální zákony z dílny ODS, podpořili nehoráízné zvýšení poplatku za odvoz odpadu... Očekávali jsme, že se vliv ČSSD v holešovském zastupitelstvu projeví. Bohužel Chmelař, kterého znám osobně, na rozdíl od Urbana, prakticky pro nás, občany neudělal vůbec nic, a ani nic neslíbil. Zdá se, že i s Urbanem se přidali k ODS. Proto položím i otázku: znáte Vy, jako volební lídr ČSSD v Zlínském kraji, jaké máte členy ve své straně? S pozdravem Haviar

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.11.2013 16:11:32 - Ing. Antonín Seďa
 Nejen jako volební lídr, ale jako dlouholetý člen ČSSD znám drtivou většinu členů. Sociální demokracie jako demokratická strana pracuje podle svých Stanov ČSSD a také podle volebních řádů. Jako lídr kandidátky jsem nijak nemohl ovlivnit její sestavení, protože kandidáty za jednotlivé okresní organizace volil příslušný OVV ČSSD a celkovou kandidátku pak KVV ČSSD. Osobně mě mrzí, že na kandidátce nebylo více žen, napříkjlad dvě starostky. Situaci v Holešově trochu znám, ale komunální politika je poněkud jiná, než celostátní. Ta se totiž nezaobírá církevními restitucemi či zákony, ale konkrétními investicemi či chodem městského či obecního úřadu. Pokud je tedy ČSSD v Holešově v koalici s ODS, pak zřejmě musí plnit koaliční dohody. A jestliže se to občanům Holešova a také voličům ČSSD nelíbí, pak se to jistě odrazí ve výsledku komunálních voleb. Já osobně jsem zastupitel města Uherské Hradiště a také vím, jaké problémy přináší koaliční práce s pravicí.