Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.11.2013 17:18:26 - VLADIMÍR DEDEK

PROČ?

Víte, pane poslanče,je sice zřejmé, že většina našich "zákonodárců?" nemá ani tušení o tom, že "něco" je shnilého ve "STÁTĚ ČESKÉM" -a shnilého je toho mnoho- ale otázka SOUDCOVSKÉ KOMORY pomůže mnohým občanům ,přesně jako komora lékařská,advokátní a další, neboť občan se "KONEČNĚ!!!!" po více jak 23 létech bude moci obrátit na instituci která mu bude povinna zajistit jeho, nejen ÚSTAVNÍ práva!! Nenamítejte, že zde máme min. spravedlnosti, neboť tento , další" VELICE PROHNILÝ "orgán obyčejnému občanovi nezajistí vůbec nic .ten porušuje zákony stejně jako někteří soudci a min. úředníci! Začnete tedy otázku soudcovské KOMORY prsazovat na půdě PARLAMENTU ČR? Víte, ono když se někdo více jak 13-let domáhá svých ústavních práv u "NEZÁVISLÝCH" DIKTÁTORŮ a TERORISTŮ oblečených v soudcovské taláry , a dalších 8-let požaduje po min. NESPRAVEDLNOSTI " PŘEZKUM" a tento min. raději učí v PLZNI než aby se staral o to za co bere plat i mých daní, potom se zde není čemu divit.Budete tedy prosazovat?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.11.2013 9:16:43 - Ing. Antonín Seďa
Jak jsem již řekl, vytvoření soudcovské komory podpořím. Určitě se o jejím možném prosazení budu bavit se členy PK ČSSD a s paní ministryní spravedlnosti v demisi. Nechci tady a teď slibovat, že se mi to podaří, protože chci znát odborné názory těch, kteří se problematikou zabývají. Ale rozhodně souhlasím s tím, že nezávislost soudců garantovaná platnou ústavou  nemůže být bezbřehá a že je nutno ustanovit i osobní odpovědnost toho kterého soudce. Dnes je to velmi obtížné a zejména zdlouhavé. Nicméně nezávislost soudní moci na exekutivě  musí být zachována i v budoucnosti.