doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,84. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.12.2013 6:42:09 - Lachimaa

Může za neúspěch předčasných voleb pasivita KSČM

Vážený soudruhu Grebeníčku,pročítám stížnosti voličů KSČM a potvrzuje se,že nejen já,ale i straníci nejsou s činností KSČM spokojeni.V nespokojenosti sympatizantů a voličů KSČM se odráží dlouhodobě nízká podpora,která mimo skalní voliče drží preference v parlementu pod 20%.Oproti raketovému nástupu babišovců má KSČM co dohánět,probuďte svoje členy z 20-ti leté letargie a vystupujte jako strana aktivně na veřejnosti ať získáte svoje voliče hlavně u mladých.Vím,že jsou za propagací pravice hlavně peníze a manipulace veřejnosti.Postavte se proti tomu,ukažte se na veřejnosti,vytáhněte lidi na náměstí na mítinky a do ulic.Určitě si poslechnou schopné agitátory a začnou víc přemýšlet.Zcela jistě získáte podporu u chudé většiny národa,na socialismus si pamatují už jen důchodci a mladí se nechají snadno manipulovat dokud jim důsledná agitace neotevře oči.Zvedněte aktivitu stranických soudruhů hlavně v agitaci mezi prostými občany.Máte jejich podporu.Proč jsou straníci pasivní a proč se bojí?MK

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.12.2013 12:59:42 - doc. PhDr. Miroslav Grebeníček, CSc.
 Vážený sympatizante, nespokojenost s konkrétní situací je nejlepším důvodem k tomu, aby člověk šel do osobního rizika a udělal něco pro to, aby se věci změnily. Takže  Vám mohu doporučit, udělejte to. Proti Vám bude stát lidská setrvačnost, nechuť jít do rizik a celý systém současného režimu založeného na moci peněz na pravicovém ovládání většiny médií. Ostatně výsledek předčasných voleb byl, jak jistě víte, silně ovlivněn a předurčen penězi investovanými těmi, kdo je mají,  do volební kampaně, a také médii, která bez ohledu na obecně uznávané zásady informační demokracie neposkytovala voličům objektivní a vyvážené informace, které jsou nezbytné ke skutečně demokratickému posuzování věcí a výběru programů a stran. Takže agitujte, nebojte se a nenechte se manipulovat a nepodlehněte zastrašování a skandalizačním kampaním těch, kdo současný korupční a protekční systém vlády majetkových a mocenských elit vydávají za jediný a nejlepší možný.