Lubomír Šlapka

  • BPP
  • Hora Svaté Kateřiny
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.12.2013 10:42:55 - Renata

Vážený pane

Prosím vysvěte mi, jak může ve vládě figurovat človek, promiňte, ožratý tak, že nemohl v době povodní, kdy lidé přicházeli o domovy ani vyslovit, kolik peněz vláda uvolní. Já sama jsem měla doma 11 dětí z rodin přátel, kteří o domov přišli, jako seniorka jsem pomáhala jak jsem mohla a vládní ostuda tam otravuje vzduch dál a bez postihu, vždyž to jeho blábolení byla facka celému národu, Proč už není mimo politiku a jakékoliv vlivu na další dění v nové nové vládě??? Ta má dost starostí sama se sebou
Renata Hašková
OZP Praha
členka Rady seniorů ČR

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.12.2013 18:18:00 - Lubomír Šlapka

 Dobrý den, vážená paní Renato,

děkuji Vám za dotaz. Na úvod - také jsme v organizaci Nadace Sokrates v roce 1997 při povodních pomáhali jak se dalo - zejména na Moravě. Ale k Vaší otázce - část politiků, kteří jsou na pomyslném vrcholu své kariéry - se domnívá, že mohou vše. V naší zemi se lidé přestali stydět a proto je možné i to, že zcela opilý člověk, bez jakýchkoli zábran - vystupuje na veřejnosti a nepřipadá mu to vůbec hloupé či nevhodné. Jeden z mála způsobů, jak se lze těchto lidí zbavit - je - nevolit je. Bohužel, nic jiného 21 století v ČR neumožňuje. Za zamyšlení stojí iniciativa, která by řešila návrh na "odvolatelnost politiků", ale věřím tomu, že sebereflexe se časem dostaví i u nás. Přeji Vám i Vašim blízkým vše dobré.