Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

29.12.2013 16:42:40 - moby

členství ve výborech atd.

Proč není někdo členem žádného výboru či komise a někdo, jako například vy jste členkou dvou komisí, výborů a ještě delegace? Není lepší dělat jednu věc pořádně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

03.01.2014 10:43:10 - Ing. Radka Maxová
Vstupovala jsem do politiky s tím, že se chci aktivně podílet na změnách v naší republice. Před volbami do Parlamentu ČR jsem byla garantem ANO pro sociální oblast. Proto jsem byla i nominována do Výboru  pro sociální politiku a do Stálé komise pro rodinu, rovné příležitosti a národnostní menšiny. Nevidím v tom problém,naopak. Obě funkce se doplňují a já tak můžu pracovat na změnách. Jelikož náplní práce Delegace do meziparlamentní unie je i otázka rovných příležitostí není ani tato účast mimo obor, kterému se chci aktivně věnovat. Neboť jak Výbor pro sociální politiku ale hlavně Stálá komise se touto otázkou zabývá. 
Ale na konec musím zmínit i jeden fakt, který mé působení v komisích, výborech a delegacích ovlivnil. A to je hlavně výsledek voleb a tudíž i poměrné zastoupení v orgánech ve sněmovně. 
Nevidím v mém působení v orgánech PSP ČR žádný problém, naopak. Chci pracovat a pracovat budu ve prospěch nás všech. 
Děkuji Vám za dotaz.

Zdraví,
Radka Maxová