Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

12.01.2014 12:03:27 - Pavel Staněk

Účelové jednání?

Dobrý den, můj následující dotaz se týká Vašich protestů proti paní Mgr.Vítězslavě Baborové jakožto radní pro školství za Jihočeský kraj. Nejsem přítelem toho, aby kdokoliv z KSČM zastávali důležité posty, a máte plné právo na protestní akce, v tom s Vámi souhlasím. Co mně iritovalo ale, je skutečnost, že jsem přesvědčen o snaze ,,zviditelnění" z Vaší strany a nikoliv o skutečný zájem o odstranění radní z KSČM. Poku se mýlím, jak vysvětlíte, že proti paní Mgr.Baborové jste vystupoval, držel hladovku. To jsem chápal v domnění, že jste proti KSČM, avšak jen do chvíle, kdy Mgr. Baborová rezignovala a nahradil jí stranický kolega pan JUDr. Tomeš Vytiska, ten Vám snad nevadí, že jste proti němu neprotestoval? Sám jste řekl, že Vám nevadí osoba Mgr.Baborové ale to, že je členkou KSČM a u Dr.Vytisky Vám to nevadí? Proto vnímám Vaše protesty jako účelové pro své vlastní zviditelnění.

S pozdravem
Ing. Pavel Staněk

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.02.2014 21:52:01 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Naše iniciativa vystupovala se stejnou intenzitou i po převzetí resortu školství panem Vytiskou. Když přebíral rezort, mimo jiné prohlásil, že žádné vize se školství v našem kraji nemá. Opak byl bohužel pravdou. Obrovský tlak na gymnázia a jemu neoblíbené střední školy je více než zjevný. Každopádně je přirozené, že v médiích jsme se objevovali více na začátku protestních akcí, kdy to pro novináře bylo zajímavé. Proto máte možná pocit, že naše aktivita polevila. Není to ale pravdou. Na jaro plánujeme další akce. Jinak celou protestní akci jsme mimo jiné posunuli i na celostátní úroveň. Například naše protestní štafetová hladovka již běží více jak rok.
S pozdravem
Šimon Heller