Ing. Pavel Kováčik

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.01.2014 11:44:42 - Rachell

restituce a podpora vlády

Včera jste v událostech komentářích na otázku, zda podpoříte vládu, odpověděl, že nevidíte důvod, že nejste její součástí a dále jste pokračoval. Nepřijde vám ale že se tak chováte trochu jako zhrzená milenka? To,, že nejste součástí vlády nevidím jako pádný argument a vy jste jej uvedl jako první. A druhý dotaz, co říkáte na vyjednávání ČSSD o restitucích? Neuvažujete zde své síly spojit?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

19.01.2014 13:58:01 - Ing. Pavel Kováčik
Dobrý den, zřejmě jsme si špatně rozumněli. Opravdu nevidím důvod, proč bychom jako celek vládu podpořili a jsem rád, že nejsme její součástí. Nikdy bychom totiž ve vládě neakceptovali stranu, která prosazuje "církevní restituce". Vláda není ještě ve své podstatě ani ustanovena a je nutné počkat na její programové prohlášení a toto projednat na klubu KSČM i ve stranických orgánech. Tím se však rozhodně nezříkáme toho, že bychom jednotlivá opatření, která vláda navrhne, nemohli podpořit. Co se týče vyjednávání ČSSD o "církevních restitucích", spíše nežli vyjednávání mi to připadá jako ústupek z jejich volebního programu. Přeji Vám hezký den