Ing. Jana Bobošíková

Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2011 13:43:56 - Vratislav Prokop

Rozhodně jsme se nestáhli

Nechybí vám výrazné politické osobnosti, nebo považujete tváře jako Nečas a Sobotka za výrazné v české politice. Přijde mi, zdá se mi, že výrazní lidé, kam řadím také Vás, nejsou vidět, odešli, stáhli se. A je to škoda, paní předsedkyně! Veliká škoda!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

09.05.2011 21:07:07 - Ing. Jana Bobošíková
Dobrý den, pane Prokope, výrazné osobnosti v politice mi velmi chybějí. Děkuji Vám že mě mezi ně řadíte. Rozhodně jsem se ani já, ani Suverenita (SBB), které předsedám, nestáhli. Pracujeme, přicházejí k nám denně další členové, připravujeme Ustavující sjezd, proběhne v červnu. Nejsme ale vidět v médiích, v tom máte pravdu. Je to ale dotaz zejména na veřejnoprávní média, proč zvou do různých diskusních pořadů zástupce jiných neparlamentních stran a Suverenitu nikoliv. Podívejte se, kolikrát byl např. Miloš Zeman (SPOZ) nebo Petr Mach (SSO) v různých pořadech ČT. Nevím, proč oni dostávají obrovský individuální prostor k šíření svých názorů  v pořadech typu Hydepark nebo Tah dámou, které se vysílají  ve sledovaných časech a Suverenita pouze v Politickém spektru, které se vysílá podle potřeby, nejlépe v sobotu v 7.30.  Zeptejte se, prosím, v ČT, kterou si všichni platíme. Třeba Vám to vysvětlí. Jana Bobošíková