Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

11.03.2014 18:00:09 - VLADIMÍR DEDEK

PANÍ POSLANKYNĚ.

Já osobně si myslím, že ČR se od roku 1994-od doby páně VODIČKOVĚ pogromu na invalidní důchodce začala stávat obrovskou LIDSKOU HYENOU ,skládající se z mnoha malých LIDSKÝCH HYEN-některých soudců,úředníků státní správy,ministerských úředníků, členů vlády a taktéž tak zvaných "zástupců" lidu ,členů PARLAMENTU ČR.Víte ,po povodních se objevovali lidé, kteří vykrádali obydlí občanů postižených povodněmi a tím ještě jejich postižení znásobovali! Bohužel, LIDSKÉ HYENY o kterých píši já, dělali od roku 1994 a dělají dodnes to samé! Okrádají "postižené" občany i o to poslední co jim zůstalo -důchody a sociální pomoc a tím ,v mnoha případech,donutily takto okradené občany i k opravdu zoufalým krokům , které by nikdy tito občané, mít to co jim bylo těmito LIDSKÝMI HYENAMI a tím i obrovskou LIDSKOU HYENOU- ČESKÝM STÁTEM, neudělali. Jaký na toto máte názor? Vladimír Dedek, Třinec.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.03.2014 20:42:23 - Mgr. Marta Semelová
Dobrý den,
je pravda, že mnoho lidí a celých rodin se propadá stále víc do chudoby. Nezaměstnanost dosahuje rekordní výše, ti, kteří mají to štěstí a mají práci, si většinou také nemohou vyskakovat, víc jak dvě třetiny z nich nedosáhne na průměrný plat, senioři žijí z úst do úst, zdravotně postižení se dostávají do velmi svízelné ekonomické situace prakticky denně. Doufám, že všichni tito spoluobčané přijdou v tomto roce ke všem volbám, které nás čekají, a svou nespokojenost s dvacetipětiletým vývojem v naší zemi dají najevo ve volebních místnostech.