Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2014 21:34:13 - Wally

Poraďte pane poslanče,

jak najít práci v zemi, odkud jste vyhnali zaměstnavatele? Jak najít práci v zemi, kde zaměstnavatelé prostě nejsou a živnostník je váš třídní nepřítel?
Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.03.2014 13:35:43 - Ing. Antonín Seďa
 Současná nezaměstnanost jde na vrub předchozích pravicových vlád.Současná vládní koalice vládne několik týdnů Jsem přesvědčen a první kroky vlády tomu nasvědčují, že dojde ke zlepšení zaměstnanosti.Nemohu souhlasit s vaším tvrzením, že jsme vyhnali zaměstnavatele či že živnostníci jsou naši nepřátelé.Naopak ČSSD podporuje investory a aktivní politiku zaměstnanosti ,včetně vzniku nových pracovních míst v rámci OSVČ. Nevím kde,ale tady u nás regionu jsou volná pracovní místa.Zejména ve službách,které jsou špatně placeny a kde je vysoká fluktuace.A pak v technických oborech,ať již se jedná o techniky či dělnické profese.Těch důvodů,proč je vysoká nezaměstnanost je více a bude delší dobu trvat,než se odstraní.Nechtějte po nás,abychom vše vyřešili že dne na den.Opravdu kouzelný proužek nemáme.Ale mohu váš ujistit,že se o to velmi rázně pokoušíme.