Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.03.2014 23:20:23 - Ferinox

Podpora fašismu na Ukrajině

ČSSD změnila barvu z oranžové na hnědou? Jak si tedy vysvětlit, že levicová strana neodsoudila fašismus na Ukrajině a podporuje ho? Že tam není fašismus? Tak jak je možné, že současný premiér Jaceňuk hajluje? To je nyní náš směr? To budem rovnou volit DSSS

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.03.2014 13:32:44 - Ing. Antonín Seďa
 Na podobnou otázku jsem již odpovídal.Předně, Rusko pokračuje v dezinformační kampani vůči ukrajinským představitelům.ČSSD je demokratickou stranou,která respektuje mezinárodní a lidská práva.Je také stranou solidární a nevidím žádný problém,když vláda podpoří ošetření zraněných Ukrajinců či podpoří ekonomiku Ukrajiny.Pokud existují fašisti či pravicoví nacionalisté kdekoliv,pak je nutno je nejen odsoudit,ale také proti ním bojovat všemi politickými prostředky. To činí sociální demokraté všude na světě,tak jako to činíme i v naší zemí.Proto prosím nedívejte do souvislosti humanitární pomoc lidem na Ukrajině s odsuzujícími obrázky premiéra Jaceňuka.Protože ani já,ani vy nemůžete vědět,zda se jedna o autentické fotografie či o podstatně fotomontáže.