Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.03.2014 10:02:18 - rozental

Slepota

Vážená paní Semelová,jak je možné,že tolik lidí je slepých a hluchých k současnému dění kolem nich?Vždyť jsou zde i starší,kteří mají své zkušenosti.Nebo je tu nějaký strach,že by se jim mohlo nevést dobře?Tolik demagogie jsem za dlouhou dobu nezargistroval !
Studentům jedné školy jsem musel vysvětlovat, že do Bulharska,Rumunska atd. nemohli jezdit naši lidé jen za odměnu za úděsnou práci,ale že se jezdilo za pár korun a mohl jet prakticky každý.Ale paní profesorka jim prý říkala,že NÉ!! NATO je jednoznačně agresívní pakt,to snad nikdo nezpochybňuje.
Držte se , nejste sama.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.03.2014 15:15:31 - Mgr. Marta Semelová

Dobrý den,

v prvé řadě bych chtěla moc poděkovat za Vaši podporu. Máte pravdu, kolem nás je spousta demagogie a lží, na které někteří občané slyší, jiní však mají strach. Mají strach, že přijdou o práci, že neuživí rodinu, že budou napadáni za svoje názory. Oceňuji, že Vy nerezignujete, ale naopak uvádíte na pravou míru to, jak se zde žilo dříve a jaká je současnost. Zvlášť mladým lidem bez životních zkušeností je třeba otevírat oči.

Ještě jednou děkuji.