Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.03.2014 18:25:29 - nav

Kolika komunistům z minulého režimu byl zabaven nakradený majetek?

I když je slušností poděkovat za odpověď musím ve vší úctě konstatovat, že jste jen bohapustý tlachal.
Předkládáte neověřitelné nesmysly jako fakta, ale na konkrétní otázku nemáte odpověď. Nevím osobně o žádném komunistovi, na kterého by současná pažravá církev mohla ukázat prstem a říci tohle jsi mi ukradl. Proto taky žádný z nich nestál před soudem. Pokud totiž komunisté kradli, většinou končili v lochu. Všichni ale ví o prominentech, kteří zde rozkradli kde co a nestalo se vůbec nic. Ve svém dotazu jsem nevyjádřil žádný protirežimní názor, tak tedy nemusím mít obavy. Pro vaši informaci jsem obavy neměl ani když jsem si v minulém režimu dovolil kritizovat skutečnosti, které se mi nelíbily. Nikdo mě za to ani nevyhodil z práce, jak je dnes běžné. Takže vy svými tlachy akorát zaséváte nenávist mezi lidi. Doufám, že právě proto vás, ani vaši stranu, které děláte jen ostudu, lidé do EP volit nebudou.
Ladislav Chaloupka, Jihlava

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.03.2014 8:26:07 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
pokud jste digitálně gramotný, můžete si zcela jistě dohledat všechny informace. I informace, kolik členů KSČ bylo potrestáno, i jaké nemovitosti byly církvi ukradeny komunisty. Mimo jiné si tam můžete najít i čísla, kolik lidí bylo z politických důvodů popraveno, perzekuováno, zastřeleno na hranicích atd.

Přeji pěkný den a vše dobré.
S pozdravem
Šimon Heller