Mgr. Marta Semelová

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,62. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.03.2014 19:49:40 - Lukáš Rosák

Konečná

Prominte, ale Vy jste vidět více než paní Konečná. Měla jste do EP kandidovat Vy.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.04.2014 13:43:08 - Mgr. Marta Semelová
Dobrý den,
jsem nejen poslankyní PČR, ale jsem také pražskou zastupitelkou. Ráda bych ve své práci, které se na těchto úrovních věnuji, pokračovala. Osobně si myslím, že takto mám mnohem více možností a příležitostí pomáhat řešit to, co nás, lidi žijící v České republice, respektive v Praze, tíží. Mohu se věnovat i konkrétním lidem či organizacím, mohu přijímat podněty a náměty, které pak lze diskutovat ve výborech či podvýborech, a pak je třeba i vpravit do zákonů...
V Praze se věnuji zejména problematice hazardu či bezdomovectví; náš zastupitelský klub se angažoval například ve věci plánované demolice domu na rohu Václavského náměstí a Opletalovy ulice, vystupuje proti zvyšování nájemného v bytech, které vlastní magistrát, či proti zdražování MHD. Na celostátní úrovni se v rámci poslaneckého klubu KSČM věnuji sociální oblasti a oblasti školství.