Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.04.2014 21:39:30 - Kanak

Jako pravičák mám hned 3 otázky:

1. Kandidujete za stranu údajně postavenou na křesťanských hodnotách, mezi něž patří tolerance. Jak si tedy mám vysvětlit to, že jste rozpoutal nedůstojnou a nechutnou štvavou a šikanózní kampaň proti obyčejné, bezbranné (kvalitní) učitelce, jejímž jediným „prohřeškem“ bylo její členství v komunistické straně? Nehledě k tomu, že toto vaše „hnutí“ bylo silně nedemokratické, když mnozí studenti byli nuceni Vás a Vám rovné podporovat ve stylu bolševického „kdo nejde s námi, jde proti nám“?
2. Víte o tom, že za komunismu bylo české školství na světové úrovni a že bylo ještě začátkem 90. let, spolu s německými a japonskými školami, tedy v době, kdy ještě nebylo zdevastováno „reformátory“ Vašeho typu, uváděno v Kanadě jako příklad kvalitního školství? Prosím odpovězte věcně, nikoliv otřelou rétorikou o komunistických koncentrácích, apod., to už je dost trapné.
3. Jaká je Vaše znalost anglického jazyka, tj. slovem a písmem, a hlavně porozuměním? Dokážete aktivně komunikovat anglicky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 20:00:24 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Kdo naše konání sledoval, dobře ví, že jsme otevřeně vystupovali proti účasti komunistů v Radě Jihočeského kraje a ne proti osobě paní Baborové. Oním prohřeškem komunistů je 100 000 000 obětí na světě. Pokud někdo zastává zločineckou ideologii, není v pořádku, když se sním ostatní demokratické subjekty spojují. To, že paní Baborová byla uklizena kvůli údajnému zhroucení a před loňskými volbami se zázračně uzdravila a neúspěšně kandidovala, mluví za své.
Co se týká porovnávání našeho školství, musíte se podívat na to, jaká je metodika tohoto porovnávání. Zpravidla se školský systém hodnotí na základě toho, jakým způsobem dokáže své žáky připravovat na vstup do pracovního procesu. Dříve bylo třeba připravit studenty na něco jiného než dnes. A v tom jsme zaspali. Současné školství připravuje studenty stále na dobu před několika desítkami lety. Postupně se ale situace zlepšuje. Samozřejmě je třeba se odprostit od myšlenky, že memorování a výroba cvičených opic je správnou cestou.
Co se týká mých jazykových dovedností, anglicky komunikuji aktivně. Základy mám v ruštině a němčině.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Heller