Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2014 0:50:52 - Martina F.

Kandidát do EP

Dobrý den, pane Hellere, zajímalo by mě, jakým způsobem chcete hájit české zájmy v EP, když tam budete muset spolupracovat a komunikovat i s lidmi, na jejichž stranickou příslušnost jste neskrývaně vysazený a alergický. Alergický dokonce natolik, že se nerozpakujete roznášet pomluvy bulvární televize a neobtěžujete se ověřit si dostupná fakta (viz svou vlastní odpověď na otázku ČR v Bruselu). Jak hodláte překonat svou averzi? Děkuji za odpověď.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:56:02 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
co se týká věrohodnosti mých tvrzení o europoslanci Ransdorfovi, zdroje jsou níže. Pomluva je totiž šíření nepravdivých informací. V tomto případě se jedná o nepříjemnou pravdu.
Jinak sám za sebe jsem ochoten podpořit každý rozumný návrh, ať ho navrhne kdokoli. Nebudu ale spolupracovat s lidmi, kteří zastávají zločineckou politickou ideu. O tom, jestli pan Ransdorf hájí naše zájmy, budu rád diskutovat. Obávám se, že jen přispívá k aktuálnímu špatnému pohledu na politiku. Věřím, že se shodneme na tom, že není dobré napadat novináře.
Pan Ransdorf usnul již několikrát na různých místech. Odkazy například zde:http://www.lidovky.cz/ransdorf-usnul-na-sjezdu-kscm-dk0-/zpravy-domov.aspx?c=A120522_155447_ln_domov_ogonebo zde:http://www.tyden.cz/rubriky/domaci/politika/video-komunista-ransdorf-pristizen-jak-spi-v-parlamentu_219252.html#.U0KU-Pl_umg
Článek o napadení reportéra, který zjišťoval okolnosti zneužívání poslaneckých diet:http://www.ceskatelevize.cz/ct24/svet/232661-za-neprijemne-otazky-ranu-europoslanec-ransdorf-napadl-reportera/
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Heller