Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2014 11:10:34 - frantisek stibroh

koalice

Dobrý den, nemohu se zbavit dojmu, že ve vašem případě, je koalice sňatkem s vysokého nerozumu a zajímalo by mě upřímně, zda věříte ČSSD a Lidovcům a především, zda souhlasíte s tím, že jste šli do vlády? Původně jste tam jít nechtěli, a pokud vzpomeneme VV tak když jim teklo do bot, téměř jednotně všichni tvrdili, že jít do vlády bylo chybou, a že to říkali od počátku….Po bitvě je ale každý král, a mě by tak zajímalo, jak se na to díváte nyní? Děkuji Stříbroh, Děčín

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

15.04.2014 10:48:13 - Ing. Radka Maxová
  Normal 0 21 false false false CS X-NONE X-NONE Dobrý den,
děkuji za otázku…… píšete „ sňatek z nerozumu, věříte ČSSD a Lidovcům, jít do vlády bylo chybou“……………. Začnu s dovolením tím, „po bitvě je každý král“.

Hnutí ANO vzniklo díky seskupení lidí, kteří něco v životě vytvořili a především umí hospodařit s penězi. Proto jsou také tam, kde jsou. A tito lidé si, při pohledu na kroky všech našich vlád, zkrátka jednoho krásného dne řekli, „tak a dost!“. To pochopitelně trochu zlehčuji.  Každopádně pokud chcete něco změnit a usilovat o to, aby se správci této země začali chovat hospodárně, musíte se podílet na jejím vedení. Vzhledem k tomu, že se řadíme mezi demokratické státy, lze toto učinit pouze legálními volbami. Výsledky voleb známe oba dva a možnosti, které byly k dispozici, také známe oba dva. Takže jsme se snažili a snažíme pouze chovat tak, aby se věci děly ku prospěchu věci, tj. vedly k maximálnímu možnému oddlužení státu a výhledově dobrému hospodaření se svěřenými majetky a penězi této republiky.  Když chcete něco změnit, musíte mít k tomu nástroje a tou je výkonná moc, takže se na to dívám stále stejně. Snažíme se dělat to, co umíme, dělat to, co nejlépe, zachovávat při tom zákony a respektovat fakt, že „politika“ je věcí kompromisu, což se samozřejmě v určitých momentech nelíbí nejen Vám, ale i nám. Ale demokracie není anarchie.

Děkuji Vám ještě jednou za Vás dotaz, přeji hodně štěstí.

Vaše Radka Maxová