Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.04.2014 18:18:43 - Martina F.

Kandidát do EP

Dobrý den, pane Hellere. Velmi jste mě zklamal svou odpovědí, i když po pravdě, co jiného jsem mohla čekat. Pokud už teď jste pevně rozhodnut, že "nebudu spolupracovat s lidmi, kteří zastávají zločineckou politickou ideu", tak v EP opravdu nemáte co dělat. Pro vaše kádrování tam není místo. Co se týče Ransdorfova "incidentu", odvoláváte se pouze na novinové články. Od vzdělaného člověka bych očekávala, že půjde k prameni, tedy do EP, a ověří si u organizátorky konference a u vedoucí tiskového odboru, jak to bylo doopravdy. Až zkontaktujete paní van den Broeke a paní Ždanoku, buďte prosím tak laskav a jejich odpovědi uveřejněte. Děkuji. A dovoluji si pro vaši informaci přihodit taky jeden odkaz. http://www.ransdorfmiloslav.com/kauzy/incident-s-novinarem

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:53:11 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za reakci. Máte pravdu, že se odmítám spojit s čertem a jsem přesvědčen, že ani EP není místo pro takové "hrátky". Co s týká pana Ransdorfa a například jeho napadení novináře, naštěstí je vše zdokumentováno televizní kamerou. Jeho častý spánek při jednáních je také zdokumentován.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Heller