Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.04.2014 11:05:48 - Martina F.

Kandidát do EP

Dobrý den, pane Hellere, ve vašich odpovědích je neodstranitelný rozpor. Tvrdíte, že "jsem ochoten podpořit každý rozumný návrh, ať ho navrhne kdokoli." Jedním dechem ale dodáváte "nebudu spolupracovat s lidmi, kteří zastávají zločineckou politickou ideu, odmítám se spojit s čertem." Jak se tedy budete chovat v případech, kdy rozumné návrhy podají komunisté? A opět skončíme Ransdorfem- jak můžete vy, nezaujatý a nestranný člověk, pokládat sestříhaný minutový šot z patnáctiminutového dění, za zdokumentování akce? Už jste dostal od organizátorky konference Ždanoky a vedoucí tiskového odboru van den Broeke vyjádření, jestli se Ransdorf účastnil nebo neúčastnil té konference ?http://www.ransdorfmiloslav.com/kauzy/incident-s-novinarem

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:50:41 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Žádné návrhy nebudu posuzovat podle toho, kdo je podal, ale podle toho, o jaké návrhy jde. To je základní předpoklad fungujícího systému. Jinak doporučuji se podívat na video, na které jsem zde dával odkaz. Napadení novináře panem Ransdorfem je nesporné, ať už ho bude obhajovat, kdo chce.
Přeji pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz