Mgr. Šimon Heller

  • KDU-ČSL
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,25. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.04.2014 1:50:43 - Chini

Podle medii jste se dopustil korupce v africké Gambii

Otirate se o Randsdorfa, ale k vaší osobě existuje rozhlasová nahrávka, kde se vy sám přiznáváte, že jste na cestě do Gambie uplácel celní úředníky. Úředníkům jste ukázal i český pas. Takže jste prokazatelně člověk se sklonem k korupci a navíc děláte Čechům v cizině ostudu. Začínáte s korupcí v dost mladém věku. Co přijde dál?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 19:48:52 - Mgr. Šimon Heller
Dobrý den,
děkuji za Váš dotaz. Jsem člověk, který mluví otevřeně. Proto jsem i otevřeně mluvil o svém protiprávním týdenním zadržení v africkém lágru. Když jsem byl na senegalsko-gambijské hranici zadržen na základě mých léků, které jsem měl naprosto legálně, byl jsem policisty vyzván, abych situaci vyřešil nějakým malým "dárkem". V tu chvíli bylo reálné, že si odsedím v africkém lágru 3 roky. I když protiprávně, v zemích jako je Gambie to nikdo neřeší. Proto jsme smlouvali. Každopádně nakonec k ničemu nedošlo a já jsem si šel sednout do špinavé cely, kde nebylo nic, akorát švábi a krysy. A samozřejmě místní kriminálníci. V žádném případě neobhajuji korupci. Je to hrozná nemoc lidských vztahů. Každopádně v takovémto exponovaném případě bych jednal i dnes stejně. Věřím, že byste tak jednal i Vy. Porovnávat tento příběh s napadením novináře panem Ransdorfem mi přijde úsměvné.
Přeji Vám pěkný zbytek dne.
S pozdravem
Šimon Hellerwww.hellersimon.cz