Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

14.04.2014 15:33:53 - ccaba

tzv. demokracie

zasílám vám odkaz na stránky http://periodismoalternativoblog.wordpress.com/2014/03/14/ucrania-imagenes-de-la-democratica-transicion-del-derrocado-yanukovitch-al-nuevo-presidente-electo/ a chtěl bych od vás vědět zda-li toto hlasování považujete za demokratické nebo ne chtěl bych jednosnačnou odpověd ne ty vaše plky co se učíte na školeních

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.04.2014 15:46:43 - Ing. Antonín Seďa
Děkuji za dotaz. Předně bych chtěl říct, že opravdu nevím o jakém to školení mluvíte. Stačí sledovat sdělovací prostředky, a to nejen ty české či ze zemí EU. Dnes lze naštěstí sledovat internet, facebook či ruskou televizi. Díval jsem se na odkazované stránky a musím s Vámi souhlasit, že takto opravdu nevypadá demokracie v praxi. Ale nejde pouze o vlastní procedury hlasování, ale zejména o dodržování platné ústavy a platných zákonů. A také se demokratický politik musí podle toho chovat. Na druhou stranu i demokracie je diskuse a výměnba názorů. Jsem opravdu přesvědčen, možná, že mě k tomu vede mé předchozí vzdělání, že je třeba méně emocí a více faktů. I když připouštím, že politika není pouze o tom a někdy dochází ke krokům, které mi hlava nebere.