Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.04.2014 20:32:03 - pavel.caba

jak se díváte na tyto odkazy

za prvé bylo toto hlasování demokratické http://periodismoalternativoblog.wordpress.com/2014/03/14/ucrania-imagenes-de-la-democratica-transicion-del-derrocado-yanukovitch-al-nuevo-presidente-electo/ za druhé jsou hranice ukrajiny platné http://www.isstras.eu/cs/2014/04/10/ukrajina-klame-nema-zadne-hranice/ za třetí je zpráva německé televize pravdivá http://www.vlastnihlavou.cz/nemecka-televize-zpochybnuje-ucast-janukovyce-v-kauze-odstrelovacu/ děkuji za odpověd lukeš

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 16:34:28 - Ing. Antonín Seďa
 K Vaším dotazům musím zopakovat, že je nutno důkladně vyšetřit aktivitu zpravodajských služeb v rámci demonstrací a zásahů na Majdanu a také tu skutečnost, kdo vlastně vyprovokoval střelbu. Je nutno si uvědomit, že demokracie v pojetí Ukrajiny a dalších zemí na východě Evropy je poněkud odlišná od pojetí demokracie v EU. Já jsem se již vyjádřil, že je nedemokratické porušování platné ústavy a zákonů Ukrajiny.A k tomu na Ukrajině došlo. Také je nelegitimní současná vláda. Nicméně je nutno doufat, že následující volby přinesou zákonnost do této země. Dnes jsem zaslechl, že ukrajinské orgány již zajistily 23 ruských agentů. Takže znovu musím zopakovat, že na události na Ukrajině nelze nahlížet ideologicky či pouze černobíle.