Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.04.2014 16:47:04 - pavel.caba

jaké čtete noviny

dobrý den děkuji za předchozí odpověd ale zajímalo by mě jaké čtete noviny když se tam zminujete o zadržení 23 agentů ruska tato zpráva vyšla v podstatě v bulváru protože jak píšete v předchozí odpovědi tak na ukrajině je nelegitimní vláda a ta se snaží udržet u moci za každou cenu a zadržet tolik agentů za tak krátkou dobu to by nedokázal ani mosad kdyby se spojil s cia takže je to obyčejný blábol kterému normálně uvažující člověk nemůže veřit spíš by mě zajímal názor na dezerci ukrajinských vojáků a pokyn ministra obrany ukrajiny střílet po každém co by se je snažil zastavit

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

16.04.2014 17:43:46 - Ing. Antonín Seďa
 Těch informačních médií je více, ale noviny většinou nesleduji. Ráno sleduji teletext na ČT 24, jinak povětšinou internet a tam sledují média. Tuto informaci uvedly novinky.cz. Noviny čtu regionální, jako DDK a Deník. Co s etýká dezerce ukrajinských vojáků, pak i ti porušují zákon a podle něj mají být i trestáni. Protože neznám důvody dezerce, pak ji těžko mohu komentovat. O rozkazu ministra obrany Ukrajiny nic nevím, takže si počkám na bližší informace, které se pokusím najít v informačních médiích. Znovu opakuji, situace na Ukrajině není černobílá.