Bohuslav Jedinák

  • Republika
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2014 15:23:50 - ronykver

nové strany

Strany, obzvlášť před volbami, rostou jak houby po dešti. A před těmi evropskými volbami všechny strany hrají především na strunu nacionalismu, české suverenity apod. Můj dotaz zní, jak se liší stran typu Suverenity, Republika, apod? Proč jste se třeba nespojili?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.04.2014 20:47:12 - Bohuslav Jedinák
 Dobrý den, děkuji za dotaz. Chceme jít vlastní cestou a to ze dvou důvodů. Našimi členy jsou lidé, které známe, kteři něčeho dosáhli a za které se můžeme zaručit. A takové lidi máme a budeme mít na svých kandidátkách. Byly zde strany, které se dostali do vrcholné politiky s lidmi, kteří byli živelně nabírání jako členové a potom se chovali velmi nepředvídatelně. Spolupráce se Suverenitou je ztížena tím, že je složena velmi nesourodě: Jana Bobošíková, která už kandidovala snad všude, kde to šlo, věčná sociální demokratka Volfová a odpadlíci, kteří zmíněné dámy nemají moc v lásce. S takovým uskupením je spolupráce de facto vyloučená.Raději půjdeme svojí cestou s možností garantovat to, co slíbíme.