ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.04.2014 15:30:35 - ronykver

členská základna

Nepřijímáte nové členy, protože se obáváte možného rozkolu a tzv. černých duší. Ale není víc pravděpodobný tehdy, když budete sestavovat kandidátky z lidí, kteří jsou členy jiné strany, případně bezpartijní? Jak u nich máte jistotu, že budou s vámi ,,držet basu"

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.04.2014 22:21:17 - Marek Černoch

Dobrý večer,

při sestavování kandidátek nemůžeme dát ruku do ohně za každého, ale snažíme se naše kandidáty poznat co nejvíce. Každý člověk má své názory a je důležité si je říkat a o věcech se bavit, protože to k demokracii patří. Nechceme nikoho nutit s námi "držet basu", jde nám hlavně o to, aby s námi byli slušní lidé, kteří chtějí aby se věci v tomto státě měnily k lepšímu. A masový nábor členů, tak jak je to v jiných stranách moc užitku nepřineslo, protože to, že někdo dostal "stranickou průkazku", nebyla záruka slušnosti. Člověk není schopen poznat každého, někdy se zklame, ale čím více máte možnost lidi se kterými pracujete poznat, tím menší riziko "infiltrace zlatokopů" je.