Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2014 14:39:56 - petr lexa

3 otázky

Jste jeden z mála, co odpovídá na všechny dotazy, za což si vás vážím. Jako váš volič mám také několik otázek k událostem posledních dnů. Co říkáte na rozhodnutí hejtmanů Novotného a Běhounka? Co říkáte na obvinění vašich kolegů z Ústeckého kraje a bude případně hlasovat pro vydání Kailové? A třetí otázka zní, co říkáte na návrh kolegy Dienstbiera na adopci dětí homosexuály?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.04.2014 18:57:42 - Ing. Antonín Seďa
 Předně děkuji za dotazy.Rozhodnutí obou hejtmanů odsuzuji.Za prvé proto,že nesouhlasím s duplicitu funkcí,a to nejen u poslanců,hejtmanů či ministrů,ale i u senátorů,primátorů, náměstků hejtmana,krajských radních či starostů.Takto jsem se vyjádřil k návrhu hejtman Haška.Dokonce si myslím,že jim rozhodnutí zbytečně trvalo.A nemohu souhlasit s jejich argumenty pro setrvání ve funkci.Co se týká trestního oznámení v Ústeckém kraji,jako politik nehodlám zasahovat orgánům činným v trestním řízení do jejich práce.Proto tak jako v předchozích případech budu hlasovat pro vydání.Nevydání nic neřeší,protože pokračování ve vyšetřování by probíhalo po skončení mandátu poslance.A to by neprospělo ani obviněnému, ani jeho politické kariéře.Návrh ministra Dienstbiera nebudu podporovat.Za prvé proto,že v době přijetí zákona o registrovaném partnerství jsem to již deklaroval.Za druhé si nemyslím,že je to dobrý návrh,jelikož jej lze zneužívat.Chápu důvody pro jeho předložení,nicméně jsem přesvědčen,že by vláda měla řešit jiné problémy našich občanů.A těch je opravdu hodně.