ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,16. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.04.2014 11:55:48 - pavel60

Děkuji za poctivé a rychlé zodpovězeni dotazů

což ne u všech vašich kolegyň a kolegů z ČSSD na severní Moravě se tak děje a tak ukazujivztah k občanům a voličům. Můj dotaz zní proč když jsou již v květnu volby do EP se ČSSD nesnažila splnit sliby , které ve volbách dala voličům a to ty stěžejní jako majetková přiznání, náprava zákona o církevních restitucích, zrušení penzijní reformy,obecné referendum. Neustále je tak dáván prostor a posilování vlivu jiných stran a hnutí jako ANO, KSČM či KDU-ČSL. Proto se domnívám, že za těmito politickými subjekty zkončíte. Nestálo za to tyto zákony a změny zavést prioritně. S tímto tempem dopadnou špatně i senátní volby a v pomalosti a nedůslednosti přijímání těchto stěžejních zákonů vítězné strany vidím i příčinu věci příštích.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

14.05.2014 13:13:55 - Ing. Ladislav Šincl
ČSSD v minulých parlamentních volbách získala jen 20,45% hlasů. V přepočtu na poslanecké mandáty je to 50 poslanců z celkového počtu 200. Pro prosazení svého volebního programu bez dělání kompromisů by potřebovala mít v v PS minimálně 100 a více hlasů. Výsledkem voleb byla velice komplikovaná situace, kdy bylo zvoleno celkem sedm politických subjektů v některých případech velice těžko slučitelných s programem ČSSD.