Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2014 9:34:48 - Filištín

Vás je v senátu škoda.

Dnes jste mi poprvé padl do oka. Budete li kandidovat do Evropského parlamentu tak Vás kroužkuji za stranu ANO, pokud nepostavíte kandidátku nezávislých. Jinak byste se mi líbil jako ministr školství a nebo poradce na ideologické obraně. Bůh je kontinuálně se zdokonalující softvérová chyba. Z čeho je stvořen když existuje minimálně 2014 let? Kdo byli jeho rodiče? Jsou dva druhy lidí: jedni z náboženství mají a druzí slepě věří. Ti co mají se dobrovolně nevzdají a ti co slepě věří vlastní chybu nepochopí. Dal jsem do křesťanství 15 000 korun abych rychle zjistil jak jde lidi vodit za nos. Jsem ateista a axiomy bez důkazů rád vyvracím. Kde jste se učil říkat lidem pravdu do očí? Co byste změnil na ministerstvu školství? Pro technika je náročné zvládnout humanitární vědy a proto bych výuku jazyků a náboženství považoval za dobrovolnou činnost. Zdaníte pokladničky v kostele a všimnete si toho, že nemáme TABLET formátu A4 pro barevné elektronické časopisy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.05.2014 9:50:08 - Jaroslav Doubrava
Vážený pane Filištíne, myslím, že mne velmi přeceňujete. Do Evropského parlamentu určitě nekandiduji ani kandidátku nezávislých jsem nepostavil. Neměl bych na to ani finance. A Jako ministr školství? To by to dopadlo! Především bych se vrátil k jednotným osnovám výuky. A přemýšlím li o tom, pak bych se vrátil k většině, ne všemu, ale většině, toho co polistopadoví mocipáni zničili. Porovnejte úroveň vzdělání našich dětí tehdy a dnes! A náboženství? To do škol v žádném případě nepatří! Chce li někdo těmto chimérám věřit, ať věří, ale ve školách nikoli. S myšlenkou zdanění pokladniček v kostelích se zabývám už delší dobu. Myslím, že nastala doba, zejména po tom darebáctví nazvaném církevní restituce, se jimi opravdu zabývat. Nemohu s Vámi souhlasit, pokud jde o výuku jazyků. Myslím, že jejich znalost potřeba určitě je. Jsme „pidistátem“ a většina důležitých událostí se odehrává mimo nás.

Třicet dva let jsem stál v čele obce. To byla ta škola pravdy do očí apod. Velmi Vám za Vaší obsáhlou otázku děkuji. Doufám, že jsem žádnou odpověď nevynechal. Kdyby ano, ozvěte se. Zdravím Vás. Jar. Doubrava