ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !

  • ABS
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,43. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.05.2014 10:19:27 - Michaela K.

:)

Proč Antibursík, akorát mu tím děláte reklamu :)ú

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.05.2014 10:19:58 - ANTIBURSÍK - STOP EKOTERORU !
Dobrý den paní Michaelo, děkujeme za dotaz.Téměř celá republika zná pana Martina Bursíka a ví, čemu se  věnoval - ochraně přírody. Dnes se zabývá něčím zcela jiným. My jsme s jeho názory ještě před několika lety souhlasili. Dnes již ne.  
JSME ANTI , tedy protikladem názorů pana Bursíka, protože:
Odmítáme zdražovat energie připlácením na obnovitelné zdroje. 
Nejčistší energií pro přírodu je atomová.
Chceme dotěžit zásoby uhlí. Technologie od prvních pseudozelených výkřiků se vyvinuly tak, že spalovaní nemusí být pro přírodu nebezpečím. 
Odmítáme ekologické daně všeho druhu. Souhlasíme jen s dotováním fyzických osob, aby si mohly koupit kotle a také zateplit své domy. Zdražením energií je jen přinutíme spalovat sajrajt. Podporujeme dostavbu dálnic a rychlostních komunikací, protože kamiony rychleji a efektivněji ohroženou lokalitou projedou. Neustálé popojíždění zalidněnými místy jen zhoršuje čistotu ovzduší. Odmítáme kšeft s emisními povolenkami, protože nechceme zhoršovat životní prostředí v zemích, kde si je koupí. Na zateplení chceme získat peníze z jiných zdrojů. Kšeftaři s ochranou přírody mezi námi nemají místo. Ochrana přírody už nesmí být jen dobrý byznys pro pár vyvolených. 
K prosazování svých cílů se nebudeme nikam přivazovat ani lézt na Strakovu akademii či Národní divadlo. Nebudeme nic blokovat, nebudeme lidem brát práci dříve, než jim budeme moci plnohodnotně nabídnout jinou. 
Konstruktivně komunikujme se všemi, kteří chtějí to samé. Respektujme jejich názory. Nikoho nebudeme šikanovat pro odlišný názor, nikoho nebudeme zesměšňovat jen proto, že si myslí něco jiného než my. 
Jsme demokratická strana, respektující výsledky hlasování a voleb. To samé bohužel nemůžeme říci o zbývajících tzv. zelených stranách v naší zemi. Snad se to změní. 
CHRÁNÍME PŘÍRODU.I  PŘED PSEUDOEKOLOGY.