RNDr. Jan Zahradník

  • ODS
  • Jihočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

05.05.2014 9:58:17 - Horáková

Kdy ODS zas vyhraje volby?

Reaguji na Váši poslední odpověď. Kdy podle vás ODS zas vyhraje volby? V odpovědi také zmiňujete odchod řady členů. Jak v tomto směru nahlížíte na pana Pospíšila? Jak se vám s ním nyní spolupracuje? A poslední dotaz, neměl by rezignovat, když byl původně zvolen za ODS?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2014 9:24:24 - RNDr. Jan Zahradník
 Vážená paní Horáková,

 pro ODS jsou v tuto chvíli nejdůležitější letošní komunální volby. Komunální politiku považuji za základnu pro všechny další stupně a proto si myslím, že udržení ODS v zastupitelstvech obcí a měst je stěžejní. Obávám se, že tyto volby ODS nevyhraje, ale mohli bychom obhájit posty v některých tradičních baštách, jakou je třeba Plzeň. Musíme udělat vše pro to, aby ODS znovu patřila k favoritům příštích sněmovních voleb a mohla znovu bojovat o vítězství.

Byli jsme před Pospíšilem, budeme i po něm, platí pro ODS, podle mého názoru. Po pravdě s ním nespolupracuji, naše pole působnosti se nějak neprotínají. A nakonec, mandát poslance je spojen s osobou jeho nositele a tak bych si nikdy nedovolil naléhat, aby se Jiří Pospíšil mandátu vzdal. Slušné by to ale bylo.

 Zdraví Jan Zahradník