Ing. Adam Rykala

  • SOCDEM
  • Ostrava-Jih
  • radní městské části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

06.05.2014 10:04:06 - novákk

Sex v práci je fajn

Co říkáte na předvolební spot, s nímž přišla ČSSD, konkrétně Mladí sociální demokraté? Proč se k tomu strana nevyjadřuje? Já nic proti sexu nemám, ale spojovat s ním nezaměstnanost by mě nenapadlo :)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

07.05.2014 17:36:10 - Ing. Adam Rykala

Dobrý den,

aktivita Mladých sociálních demokratů není přímo vázána na sociální demokracii jako politickou stranu. Ať už toto uskupení udělá cokoli, ČSSD jeho kroky není schopna nějakým způsobem korigovat. Sám jsem toho názoru, že, přesně jak říkáte, sex s nezaměstnaností nemá moc společného. Mladí sociální demokraté však chtěli hravě připoutat pozornost na otevřenost sociální demokracie, její liberální postoje atp. V návaznosti na tento spot bylo natočeno další video, které dále vysvětluje motivaci a cíle původního videa. Doufám tak, že občané nejsou a nebudou pobouření. Mladí sociální demokraté nejsou politickou stranou, v kampani nám velmi pomáhají a kroky, které dělají, dělají s dobrými úmysly tak, aby neurazily a nepoškodily jak sociální demokracii, tak samotné voliče. Níže přikládám další video, o němž jsem hovořil výše.

Děkuji Vám za dotaz a zdravím,

Adam Rykala

https://www.youtube.com/watch?v=YRUWKlvTI3s